Декада «Шляхами патріотів» продовжується.

10.10.2019 учні 4-А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №251 імені Хо Ши Міна з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва власноруч виготовили браслети в дарунок учасникам АТО з надією на те, що в Україні запанує МИР.

Декада «Шляхами патріотів»

/Files/images/сш 251 Шляхами патріотів.jpg

До Дня захисника України, який щорічно відзначається 14 жовтня, з метою підвищення національної самосвідомості та патріотичного виховання молоді 07 жовтня 2019р. учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 251імені Хо Ши Міна з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва зустрілись з учасником АТО Михайлом Отришко. З спілкування з гостем, діти дізналися багато цікавої інформації про сучасну Українську армію, військову техніку, волонтерській рух на підтримку українського війська. У новітній історії нашої держави сучасний проміжок часу окреслився кровопролиттям на Майдані, а згодом і окупацією Криму та Донбасу, трагічними подіями в Дебальцево та Іловайському котлі.

Також, відбулось цікаве обговорення питань пов’язаних з проблемою врегулювання військового конфлікту на сході нашої держави, деокупації та встановлення миру на Донбасі, а також щодо захисту національних інтересів України в цій складній ситуації.

Герої нашого часу не повинні бути забутими.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi