«Ліквідатори – ратники Вітчизни».

Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.

12 грудня 2019 року в школі нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся тематичний захід «Ліквідатори – ратники Вітчизни». Учні мали змогу ознайомитися з подіями 1986 року, переглянути відео сюжети про героїзм і мужність ліквідаторів наслідків страшної катастрофи. Особливо зворушила учнів розповідь про пожежників, які ціною власного життя і здоров’я захищали Україну від наслідків аварії.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, чиє життя обірвав смертоносний атом, безневинна смерть яких назавжди залишиться незагоєною раною нації.

/Files/images/lkvdatori_-_ratniki_vtchizni/сш 251 ліквідатори 1.jpg

/Files/images/lkvdatori_-_ratniki_vtchizni/сш 251 ліквідатори 2.jpg

/Files/images/lkvdatori_-_ratniki_vtchizni/сш 251 Ліквідатори 3.jpg

/Files/images/lkvdatori_-_ratniki_vtchizni/сш 251 Ліквідатори.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi