«Школа – територія розвитку творчих здібностей дитини».

12.09.2019 у школі була проведена настановна батьківська конференція «Школа – територія розвитку творчих здібностей дитини», під час якої батьки безпосередньо ознайомилися зі шкільним життям дітей.

Гості відвідали чотири локації, які презентували різні сторони діяльності учнів та їх наставників.

1 локація – «Наукова». Присутні побачили, як організовується науково-дослідницька робота у школі. Досвідом поділилися вчитель біології Прохоренко Л.М. і випускниця школи, нині студентка ВУЗу Лазарчук Діана. Учитель англійської мови Веременко Е. В. розповіла про міський фестиваль стартапів «Class ідея», переможцями якого стали учні 6-В класу.

2 локація - «Літературна» була розміщена в бібліотеці. Перед батьками виступила завідуюча бібліотекою Бурдіна К.М., яка ознайомила батьків з бібліотечними фондами, презентувала на виставці нові надходження. Учитель української мови та літератури Осипенко О.В. повідомила про відкриття в школі нового театрального гуртка, учасники якого будуть ставити вертепні п’єси.

Учитель української мови та літератури Рульов В.А. розповів про переваги паперової книги над електронними ресурсами і застеріг від тих небезпек, які несуть в собі гаджети.

3 локація - «Спортивна». Батьки були не лише спостерігачами, а й учасниками руханки, яку провела мати учениці 5-А класу.

4 локація - «Інформаційна». Проведена зустріч з представниками громадської організації «Світ без залежності», які запропонували курс з профілактики шкідливих звичок серед дітей і підлітків.

Таким чином, батьки змогли переконатися, що в школі безпечно та цікаво і діти мають змогу всебічно розвивати творчі здібності.

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi